Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anmälan till utmärkelsen Nit och redlighet i rikets tjänst

Dessa får utmärkelsen

För att erhålla utmärkelsen för nit och redlighet i rikets tjänst 2024 behöver man ha varit statligt anställd i minst 30 år (25 år vid pensionsavgång) och ännu inte erhållit utmärkelsen. 

Firas under våren 2024

Utdelningen av utmärkelsen kommer att ske vid en högtidlighet under våren 2024. Mer detaljer kommer i separat inbjudan som skickas ut i början av nästa år.

Kvalificeringstid för att få utmärkelsen

Anställda som har frågor gällande kvalificeringstid för utmärkelsen kan vända sig till NoR [at] hr [dot] lu [dot] se (NoR[at]hr[dot]lu[dot]se).

Anmälan senast 30 november

Anställda ska registrera uppgifter om namn och institution/motsvarande samt vilken gåva som önskas via, nedanstående formulär senast den 30 november 2023.

Anmälan till utmärkelsen För nit och redlighet i rikets tjänst

Information till anställda

Information om att det är dags att anmäla sig till utmärkelsen förmedlas till anställda i följande kanaler:

  • Nyhet på Medarbetarwebbens startsida 
  • Notis i nyhetsbrevet LU-nytt den 13 september 2023.

Information om utmärkelsen

För nit och redlighet i rikets tjänst (Medarbetarwebben)