Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Introduktion av nya medarbetare

För dig som arbetar med introduktion av nya medarbetare vid Lunds universitet finns det en självstudiekurs med stödmaterial, mallar och checklistor tillgänglig i Kompetensportalen.

Kursen heter ”Att arbeta med introduktion av nya medarbetare”.

Logga in i Kompetensportalen

Introduktion av internationell personal

När den du anställt väl är här, går mottagandet över i introduktion till själva arbetsplatsen. En strukturerad introduktion innebär goda förutsättningar för både produktivitet och god arbetsmiljö.

Läs mer om introduktion av internationell personal

Chefsmeny ger överblick av medarbetares utbildningar 

I Kompetensportalen finns en särskild meny för dig som är chef där du kan få en överblick av dina medarbetares utbildningar.

Mer information och stödmaterial finns i Kompetensportalen. Läs under rubriken ”Nyheter” i högerspalten. 

Logga in i Kompetensportalen 

Kontakt

Kontakta din närmaste HR-/personalfunktion eller på fakultetsnivå/motsvarande.


Via sektionen HR:s ärendehanteringssystem går det också att, utifrån din roll i HR-arbetet, ställa frågor till sektionen HR inom olika områden. 

Ärendehanteringssystemet nås via högerspalten på denna sida.