Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensmodulen i Primula

Kompetensmodulen används av Lunds universitet för att registrera anställdas avklarade kurser inom områdena forskarhandledning och behörighetsgivande högskolepedagogisk utbildning för att kunna använda uppgifterna vid bland annat anställnings och befordringsärenden. I kompetensmodulen registreras även uppnådda kompetensgrader/utmärkelser som doktor, docentur och ETP (Excellent Teaching Practitioner), samt nivålyft för doktorander. Examen kan också registreras, men det görs inte systematiskt. 

Vid Lunds universitet är det behörigheten Kompetensrapportör som registrerar anställds avklarade kurser i Primula och Källrapportör som lägger in uppnådda kompetensgrader. Här kan du hitta manualen för att registrera kompetens.

Registrera kompetens (PDF 731 kB, ny flik)