Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Stöd i arbetsmiljöfrågor

SAM-teamet – universitetsgemensamt stöd i arbetsmiljöfrågor

Här hittar du som chef information om och kontaktuppgifter till SAM-teamet som erbjuder stöd i frågor om arbetsmiljö, miljö och säkerhet.

Läs mer om SAM-teamet

Arbetsmiljösamordnare på fakultetsnivå

Varje fakultet/motsvarande har minst en arbetsmiljösamordnare som är ett stöd för dig som chef i arbetsmiljöfrågor. I filmen i högerspalten berättar en av universitetets arbetsmiljösamordnare om sin roll.

Upphandlade arbetsmiljötjänster

Ibland kan du behöva ha stöd från en extern part för att gå vidare i någon fråga rörande er arbetsmiljö. Här får du som chef en vägledning kring vilka konsulttjänster som finns upphandlade inom arbetsmiljöområdet.

Läs mer om upphandlade arbetsmiljötjänster

Kontakt

Kontakta din närmaste personalfunktion eller arbetsmiljösamordnare på fakultetsnivå/motsvarande.


Via sektionen HR:s ärendehanteringssystem går det också att, utifrån din roll i HR-arbetet, ställa frågor till sektionen HR inom olika områden. 

Ärendehanteringssystemet nås via högerspalten på denna sida

Aldiana Sikiric, arbetsmiljösamordnare på Medicinska fakulteten, berättar om sin roll som arbetsmiljösamordnare.