Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Stöd i arbetsmiljöfrågor

SAM-teamet – universitetsgemensamt stöd i arbetsmiljöfrågor

Här hittar du som chef information om och kontaktuppgifter till SAM-teamet som erbjuder stöd i frågor om arbetsmiljö, miljö och säkerhet.

Läs mer om SAM-teamet

Arbetsmiljösamordnare på fakultetsnivå

Varje fakultet/motsvarande har minst en arbetsmiljösamordnare som är ett stöd för dig som chef i arbetsmiljöfrågor. I filmen i högerspalten berättar en av universitetets arbetsmiljösamordnare om sin roll.

Upphandlade arbetsmiljötjänster

Ibland kan du behöva ha stöd från en extern part för att gå vidare i någon fråga rörande er arbetsmiljö. Här får du som chef en vägledning kring vilka konsulttjänster som finns upphandlade inom arbetsmiljöområdet.

Läs mer om upphandlade arbetsmiljötjänster

Kontakt

Kontakta din närmaste HR-funktion eller arbetsmiljösamordnare på fakultetsnivå/motsvarande.


Via sektionen HR:s ärendehanteringssystem går det också att, utifrån din roll i HR-arbetet, ställa frågor till sektionen HR inom olika områden. 

Ärendehanteringssystemet nås via högerspalten på denna sida

Aldiana Sikiric, arbetsmiljösamordnare på Medicinska fakulteten, berättar om sin roll som arbetsmiljösamordnare.