Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hitta rätt HR-information och stöd

Råd och verktyg

På denna sida har vi samlat information i olika frågor som rör HR/personalfrågor och HR-system, på universitetsgemensam nivå. Här finns länkar till den mest efterfrågade HR-informationen på Medarbetarwebben och på HR-webben för chefer, ledare och HR-funktioner.

Under fliken Anställning på Medarbetarwebben, finns universitetsgemensam information i frågor som rör din anställning.

Anställning | Medarbetarwebben (lu.se)

Om du har fler frågor om din anställning eller din verksamhets rutiner i HR/personalfrågor ber vi dig att vända dig till din närmaste chef eller din verksamhets HR/personalfunktion. 

Om du inte hittar det du söker på denna sida är du välkommen att kontakta sektionen HR via formuläret till höger på sidan.

Väntar du på ersättning för friskvård, sjukvård eller läkemedel?

Så här års skickar många medarbetare in sin ansökan om ersättning. Därför är handläggningstiden längre än den brukar vara. Hoppas ni har förståelse för detta. Sektionen HR arbetar för att kunna bevilja din ersättning så snart som möjligt.

För dig som anställd