Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Introduktionskurs i jämställdhetsbudgetering

Jämställdhetsmyndigheten anordnar en introducerande dagskurs om jämställdhetsbudgetering i statliga myndigheter. På kursen medverkar Ekonomistyrningsverket (ESV) med en föreläsning om jämställdhetsbudgetering.

  • 20 oktober kl 09.00 - 15.00. Sista anmälningsdag 7 oktober.
  • Online i Zoom

Kursen riktar sig till dig med en roll som påverkar resursfördelningen i myndighetens verksamhet. Jämställdhetsmyndigheten välkomnar dig som har:

  • Ett chefsansvar för budget i en del av kärnverksamheten, exempelvis avdelnings- eller enhetschef på en statlig myndighet eller prefekt/dekan eller motsvarande inom högskolan.
  • En central funktion, exempelvis controller, med ansvar för processer för styrning, planering, uppföljning och analys av verksamheten. 

Det går bra att anmäla två personer tillsammans från en myndighet, exempelvis en chef och en controller (det är dock inget krav).

Läs mer om kursen på Jämställdhetsmyndighetens webbplats 


Information om kursen har även skickats ut till kanslichefer, för spridning i fakulteter/motsvarande