Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny utbildningskalender på HR-webben

Nytt på HR-webben är att det numera finns en kalender med HR-relaterade utbildningstillfällen för chefer, ledare och HR-funktioner.

Den nya utbildningskalendern ligger längst ner på startsidan och uppdateras löpande i takt med att nya utbildningstillfällen planeras.

start | HR-webben (lu.se)

Kalendern är ett sätt att synliggöra HR-relaterade utbildningar för chefer, ledare och HR-funktioner. På så sätt blir det lättare för dessa grupper att se vilka tillfällen till kompetensutveckling som erbjuds.

Det är möjligt att prenumerera på kalendern via RSS-flöde för att få notiser direkt i Outlook-inkorgen när nya utbildningstillfällen publiceras. Det går att välja mellan att prenumerera på utbildningstillfällen för chefer och ledare eller utbildningstillfällen för HR-funktioner.

På HR-webbens startsida finns instruktioner för att lägga till prenumerationen via RSS-flöde.

Stöd i chefs- och ledarrollen

När det gäller stöd i chefs- och ledarrollen finns det fler utbildningar för chefer och ledare på Chefsplattformens sida om utbildningar.


Denna information kommer även att förmedlas till berörda målgrupper via följande kanaler och forum:

  • Nätverket LUHR
  • Nyhetsbrevet LU Nytt
  • Nyhetsbrev från sektionen HR (för HR-funktioner, chefer och ledare)
  • Nätverket för intern kommunikation på LU (för eventuell länkning från interna webbplatser).