Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Attest

Här hittar du en översikt och förklaring om attestflöden i Primula.

 

Översikt av attestflöden i Primula
Översikt av attestflöden i Primula

Exempel:

  1. Medarbetare på avdelning 1 ansöker om tjänstledighet i Primula, ansökan skickas i systemet till avdelningens granskare som kontrollerar enl regelverk, policy osv. När granskaren utfört arbetet i sin roll skickas ärendet vidare i systemet till avdelningens attestant, om attestanten beviljar/godkänner tjänstledighetsansökan är ärendet klart.
  2. Attestanter på avdelning 1-3 ansöker om tjänstledighet i Primula, ansökan skickas i systemet till institutionens/sektionens granskare som kontrollerar enl regelverk, policy osv. När granskaren utfört arbetet i sin roll skickas ärendet vidare i systemet till institutionens/sektionens attestant, om attestanten beviljar/godkänner tjänstledighetsansökan är ärendet klart.

Kontakt Primula

Har du frågor om specifika löneärenden eller behöver support för Primula?

Logga in i SSC Portal

Tel + 46 46 222 90 00, knappval 3.