Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Förlängda och utvidgade restriktioner för att förhindra smittspridningen av covid-19

Håll dig uppdaterad på vilka regler som gäller på universitetet, i regionen och nationellt.

Regeringen presenterade den 16 november ytterligare åtgärder för att hejda smittspridningen i samhället. Från den 24 november och fyra veckor framåt är det förbjudet att ordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare.
Läs regeringens pressmeddelande om det nya restriktionerna.

Utbildning vid universitet är inte en allmän sammankomst eller offentlig tillställning och omfattas inte av den allmänna ordningsstadgan. Däremot ser Lunds universitet kontinuerligt över sin verksamhet för att smittspridning ska undvikas. Det kan innebära att nya beslut rörande antal personer i lokalerna kan komma, eller att andra åtgärder sätts in för att minimera smittspridning. Det är viktigt att var och en håller sig uppdaterad på vilka regler som gäller lokalt på universitetet, i regionen och nationellt.
Håll dig uppdaterad om universitetets hantering på www.lu.se/corona

Läs fakulteternas covid-19-relaterade information. 

De tidigare lokala skärpta restriktionerna för Skåne som infördes den 24 oktober är nu också förlängda till den 13 december.
Läs mer om de skärpta restriktionerna för Skåne på 1177:s webbplats.

Ovanstående information till medarbetare, på svenska och engelska

Läs nyhet på Medarbetarwebben.

News on Staff pages (in English).