Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anställning

Information i anställningsbeslut för vikarier

Text nedan ska skrivas in i övrigt-rutan vid anställning av Vikarie för person

  • Vikarie för Förnamn Efternamn, från och med 0000-00-00 tills vidare, dock längst till och med 0000-00-00 eller när Efternamn återgår i arbete.

Text nedan ska skrivas in i övrigt-rutan vid anställning av Vikarie på vakant anställning

  • Från och med 0000-00-00 tills vidare så länge anställningen är vakant, dock längst till den dag anställningen tillsätts med innehavare eller i annat fall längst till och med 0000-00-00.

Information om timavstämmare

  • Timavstämmare är en behörighet som ansöks i LUCAT av berörd person.
  • Timavstämmare kontrollerar att inrapporterade timmar stämmer mot arbetade timmar, därefter går ärendet vidare till granskare.
  • Rollen timavstämmare är inte obligatorisk i Primulaflödet. Om ingen timavstämmare är inlagd och valbar i timavlönads lista, går ärendet vidare till granskaren i flödet.

Kontakt Primula

Har du frågor om specifika löneärenden eller behöver support för Primula?

Logga in i SSC Portal

Tel + 46 46 222 90 00, knappval 3.