Nyhetsbrev från sektionen HR

Sektionen HR:s nyhetsbrev ges ut både på svenska och engelska.

Syfte

Syftet med nyhetsbrevet är att förmedla aktuell och relevant universitetsövergripande information inom HR-området till berörda målgrupper.

Målgrupper

Chefer, ledare och HR-funktioner på Lunds universitet.

Utgivning

Nyhetsbrevet mejlas ut i form av en pdf-fil.

Hösten 2022:

• 29 september
  • 3 november
  • 19 december

Prenumeration

Nyhetsbrevet är en del av sektionen HR:s universitetsövergripande stöd i HR-frågor och obligatoriskt för målgrupperna.

Sändlista till chefer hämtas från chefsträdet i Lucat.

Sändlistor till HR-funktioner uppdateras löpande i samarbete med nätverket LUHR (verksamheternas HR-samordnare).

Sektionen HR (sakkunniga, ledningsgrupp samt kommunikatör) samt SAM-teamet.

nyhetsbrev [at] hr [dot] lu [dot] se

Mer stöd i HR-frågor

Universitetsövergripande HR-information för chefer, ledare och HR-funktioner:

Universitetsövergripande HR-information och stöd för anställda:

Lokal HR-information för chefer, ledare och HR-funktioner samordnas av verksamheternas HR-samordnare (i nätverket LUHR).

Lokal HR-information för anställda förmedlas av

• chefer
  • lokala HR-funktioner
  • lokala intranät och nyhetsbrev